Rămâi conectat

Politică Administrație

Iohannis l-a mustrat pe Ponta la Alba Iulia, pentru ”măsurile electorale ale Guvernului”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iohannis08Candidatul Dreptei la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis consideră că reducerea CAS-ului și proiectul de amnistiere a pensionarilor și a mamelor, care au primit sume necuvenite din vina funcționarilor au fost realizate special înaintea campaniei electorale. Acesta a spus că nu are nicio încredere în Guvernul condus de Victor Ponta și îl consideră ineficient.

”Nu am nicio încredere în Guvernul Ponta și îl consider ineficient. Atunci când noi liberalii am venit în toamna lui 2013 cu scăderea CAS-ului, primul ministru nu a dorit să facă acest lucru. A promis și nu s-a ținut de cuvânt, și culmea când a început campania electorală a venit și a spus că acum vrea să reducă CAS-ul cu toate că FMI nu dorește acest lucru. A fost gândită ca o măsură electorală și nu ca o măsură bine gândită și pusă în practică. Guvernul nu are nici un fel de gândire pentru aplicarea CAS-ului redus. Eu cred că măsura reducerii CAS-ului este una bună dar ea trebuie împachetată într-un pachet întreg de măsuri. Noi nu credem în acest tip de a guverna”, a spus Iohannis.

”Sibianul” consideră că România a intrat în recesiune pentru că Guvernul Ponta nu a avut nici un plan.

”Ar fi fost nevoie de o guvernare corectă și atunci România ar fi avut un parcurs mai pozitiv. Același lucru l-am spus încă de când am ieșit din USL. Guvernul Ponta nu are un plan, nu are o strategie și rezultatele, din păcate, nu pot fi decât negative. Nu m-aș fi așteptat să avem așa de repede, rezultate așa de proaste”, a spus Iohannis.

Neamțul crede că românii nu vor vota în funcție de etnie, la prezidențiale.

”Cred că apartenența etnică nu este un handicap, nici nu este un mare atu. Eu dacă voi ajunge președintele României voi fi președintele tuturor românilor și tuturor etnicilor. Apartenența etnică nu mai contează în acest secol în care trebuie să dovedim că România este un stat modern. Nu mă bazez că sunt etnic german, dar nici nu cred că acest lucru este un handicap. Eu vă garantez că românii sunt pregătiți. Uitați-vă la sibieni. 95% dintre ei sunt români și 80% m-au votat și nu o dată. Este o dovadă a faptului că românii vor să voteze nu în funcție de apartenența etnică sau religioasă ci de programul candidatului”, a spus Iohannis.

Acesta a venit la Alba Iulia pentru o întâlnire cu membrii și simpatizanții ACL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea