Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Ioana Dumitraş şi Dan Teodor au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma voturilor acordate de internauţi, titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea vor fi oferite Ioanei Dumitraş şi lui Dan Teodor, de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Cei doi au strâns cele mai multe voturi, la articolele postate despre ei, din partea utilizatorilor de Facebook.

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia organizează Balul Bobocilor 2013, astăzi cu începere de la ora 18.00, în sala de festivităţi din incinta instituţiei de învăţământ. Cu această ocazie ziarul Unirea a realizat câte un articol de prezentare al fiecărui boboc, iar aceştia au putut fi votaţi cu un „like”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ioana Dumitraş vine din Cluj-Napoca şi a ales să studieze un colegiu militar pentru că îi place ordinea şi disciplina. Ne-a spus că participă la bal pentru că doar odată în viaţă are şansa să fie boboc, în liceu. Se pare că primul concurs în cinstea bobocilor a fost cu succes pentru Ioana, ea câştigând deja premiul de Miss Ziarul Unirea.

Născut în Aiud, Dan Teodor vine din Războieni-Cetate şi visează să ajungă pilot. Participă la bal pentru că vrea să devină mai cunoscut şi cu această ocazie să lege prietenii. El a câştigat titlul de Mister Boboc Ziarul Unirea, fiind cel mai votat, în mediul virtual.

În urma clasării pe primul loc, cei doi vor primi câte un premiu de 100 de lei şi un tricou personalizat cu Ziarul Unirea pentru a-şi aminti mereu de titlul câştigat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea