Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Nelu Botiş a demisionat din funcţia de ministru al Muncii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri dimineaţă, Ioan Nelu Botiş a demisionat din funcţia de ministru al Muncii în Guvernul Boc, după ce a avut o nouă întrevedere cu premierul, care i-a recomandat să renunţe la portofoliul ministerial în contextul scandalului izbucnit pe marginea angajării soţiei sale drept consilier într-un proiect european. Ex-ministrul Ioan Nelu Botiş a declarat că a promovat 18 legi, cele mai importante fiind Legea privind salarizarea unitară, Codul Muncii, Legile dialogului social, Legea zilierilor. Cu toate acestea, el a rămas în conştiinţa românilor ca fiind un ministru (im)popular, ca urmare a măsurilor adoptate de cabinetul în care a făcut parte, pe fondul crizei economice. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| COD ROȘU de INUNDAȚII în Apuseni: Un drum național și unul județean, BLOCATE de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD ROȘU de INUNDAȚII în Apuseni: Un drum național și unul județean, BLOCATE de aluviuni

În urma furtunilor puternice care au avut loc în zona Apusenilor, judetul Alba, autoritățile au emis avertizări privind drumurile blocate și condițiile dificile de circulație în anumite zone.

Citește și: COD ROȘU de inundații în județul ALBA: Zonele vizate

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, una dintre zonele afectate este localitatea Gârda de Sus.

„Pe DJ 750B, între Vadul Moticilor și Poiana Vadului, au avut loc aluviuni. În prezent, circulația este posibilă, dar există riscul ca drumul să fie rupt de apă. Consiliul Județean Alba este pregătit să intervină cu utilaje.” a declararat pentru ziarulunirea.ro vicepreseditele CJ Alba, Marius Hategan.

În Gârda de Sus, există probleme semnificative cu carosabilul, unde apa acoperă o bandă a drumului. Din precauție, s-a impus circulația alternativă pe o singură bandă de circulație.

Cu toate acestea, nu au fost raportate valori mari de trafic, iar autoritățile îndeamnă șoferii să circule cu prudență și să respecte semnalizările temporare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare