Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr (PLR): Ladislau Koble este cel mai vizibil și activ membru al PC din județul Alba. Fuziunea este de bun augur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar07Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, consideră că fuziunea dintre liberali-reformatori și conservatori ar fi de bun augur, iar în acest sens a arătat că avocatul Ladislau Koble este cel mai vizibil și activ membru PC din județul Alba. Lazăr a apreciat și activitatea fostului lider al PC, Nicolae Popa.

”O speranță și un om de viitor al PC este avocatul Ladislau Koble care este președintele organizației din Aiud. El este cel mai vizibil și cel mai activ membru al PC din Alba”, a spus Lazăr.

El a amintit că Biroul Executiv Central al PC a aprobat începerea negocierilor cu PLR pentru o fuziune și a ironizat reacția senatorului Dumitru Pelican, singurul care a votat împotrivă, și care a spus că PC nu are de ce să fuzioneze cu PLR, deoarece partidul condus de Tăriceanu nu există. ”Sper să nu se transforme toți din pelicani în papagali”, a spus Ioan Lazăr.

Președintele PLR Alba a spus că partidul va fi înscris în următoarea perioadă și este bine reprezentat în conștiința cetățenilor. El a amintit că liderul liberal-reformatorilor, Călin Popescu Tăriceanu, are un capital de încredere foarte ridicat, iar organizația are 5 la sută în sondaje.

Prin fuziune această fuziune se dorește crearea celui de-al treilea pol politic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Alba Iulia din 29 aprilie se află și un proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea