Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: PLR Alba vrea o campanie electorală civilizată. Nu avem sponsori și contribui cât îmi permite legea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar02Ioan Lazăr a declarat astăzi că PLR Alba, își dorește o campanie electorală curată, nu are sponsori, va susținută din banii membrilor din partid și, deși nu se aștepta să primească susținere de la centru, vor primi strictul necesar: bannere, pliante, afișe sau scrisori. 

Acesta a precizat că nu PLR Alba nu va ”fura” startul, iar campania va începe din 3 octombrie.

”Vom avea o campanie modestă. Nu speram să primim materiale publicitare foarte multe de la centru. O să primim strictul necesar: bannere, pliante, afișe, scrisori. Ne-au întrebat dacă o să participăm și noi cu ceva pe plan local, o să participăm în limita posibilităților fără să cerem bani de la nimeni din afară. Nu avem sponsori. Campania va fi finanțată din banii noștri. Eu voi contribui cu o sumă atât cât îmi permite legea. Va fi o campanie modestă și civilizată. Nu vreau să umblăm noaptea, să rupem afișele altora și să le lipim pe ale noastre. Nu o să ne batem cu cei de la celelalte partide”, a spus Lazăr.

Liderul PLR a precizat că Tăriceanu ar fi avantajat dacă își va depune candidatura din postura de independent.

Fostul premier a anunțat că își va depune candidatura în 23 septembrie.

”Pe 23 septembrie îmi voi depune candidatura din postura de indepedent. Totuși, această candidatură independentă nu înseamnă că nu am o identitate. Eu am o identitate și anume aceea de liberal”, a spus Tăriceanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea