Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr crede că Udrea va rupe din electoratul PDL: ”Vrem să obținem locul doi în Alba, la alegerile prezidențiale”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar05Intrarea în competiție a Elenei Udrea va rupe din electoratul PDL, în ACL vor izbucni conflicte, iar liberalii vor sprijini partidul lui Tăriceanu, crede Ioan Lazăr, președintele interimar al organizației Partidului Liberal Reformator Alba.

Întrebat despre procentul pe care PLR vrea să-l obțină în Alba, Lazăr a spus că un scor care să-i faciliteze intrarea în turul doi al competiției.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Nu pot să vă spun procent dar eu spun că vom intra în turul doi. Locul 2, și asta datorită intrării în competiție a Elenei Udrea. O să se certe peneliștii cu pediștii și vor veni înapoi la liberali cei care nu au fost întrebați nici de Atanasiu, nici de nimeni, dacă vor să intre în Partidul Popular European”, a mai spus acesta.

Din spusele omului de afaceri candidatura Elenei Udrea este benefică pentru Tăriceanu deoarece va fi susținută de foștii PDL-iști, Iohannis va scădea în sondaje, iar adevărații liberali vor vota cu Tăriceanu.

Ioan Lazăr a vorbit și despre asemănările și deosebirile dintre cei doi foști președinți ai PNL.

”Ca și asemănare, amândoi sunt la fel, nesiguri, dictatori, nu respectă statutul partidului. Și Crin a făcut ceea ce l-a tăiat capul, văd că și Iohannis face la fel. Și deosebiri, amândoi sunt palavragii, numai că unul vorbește repede și bine, altul încet și prost”, a conchis acesta.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea