Ioan Lazăr (ALDE): Nu ar fi exclus ca Marius Popescu să fie candidat pentru primăria Alba Iulia/ Ce spune despre candidatura lui Hava la europarlamentare: În ultimul timp nu l-a mai interesat primăria

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat fiind dacă unul dintre consilierii din mun. Alba Iulia este în cărți pentru o candidatură la primărie, că nu este exclusă candidatura lui Marius Popescu.

”Dacă dânsul (n.r. Mircea Hava) va pleca (n.r. în Parlamentul European) va fi o luptă aprigă pentru primărie. Nu avem un candidat bătut în cuie, dar avem în vizor una, două, trei persoane pe care le vom arunca în luptă. Nu pot să vă dezvălui acum”,  a spus Ioan Lazăr.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Între acestea se numără și Marius Popescu, consilier local, a spus Lazăr, la insistențele jurnaliștilor, însă Ovidiu Jidveian, celălalt consilier, nu intră în cărți.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Nu ar fi exclus ca domnul Popescu să fie unul dintre candidații pentru primăria Alba Iulia”, a spus Lazăr.

ALDE va avea un candidat propriu și nu îl va susține pe cel al PSD-ului, însă viceversa poate fi valabilă.

Critici și aprecieri la adresa lui Hava.

Întrebat, de asemenea, despre candidatura lui Hava la europarlamentare, Ioan Lazăr a spus că acesta nu mai are chef să conducă primăria, precizând că a fost apreciat cât timp a fost primar, el fiind mulțumit de cum arată orașul turistic.

De asemenea, Lazăr a afirmat că nu a contestat niciodată meritele lui Hava, dar în ultimii patru ani nu l-a mai prea interesat administrația.

”Este un lucru bun că Mircea Hava după ”n” mandate de primar s-a gândit să lase primăria și pe mâna altcuiva. Niciodată un am contestat meritul domniei sale, consider că a fost un primar bun, se putea și mai bine, de la jumătatea penultimului mandat și mandatul acesta nu l-a mai prea interesat nimic și nu a făcut ceea ce ar fi putut dânsul să facă. I-a lăsat pe alții din primăriei, și-a declinat foarte multe atribuțiuni viceprimarilor și celorlalți din primărie, iar dânsul nu s-a mai ocupat de primărie”, a spus Lazăr.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

penelist 7 septembrie 2018 at 13:45

Ha ha ha… asta-si gluma zilei Lazare sau esti pe-o mana cu fostul PNL asa cum umbla vorba’n targ?

Comentariile sunt oprite