Ioan Lazăr, ALDE Alba: Ovidiu Jidveian, demisie de onoare din ALDE, dar și din funcția de consilier local. Bogdan Lazăr și Daniel Mărginean, propuși pentru a-i lua locul

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a anunțat vineri în cadrul unei conferințe de presă, că Ovidiu Jidveian și-a dat demisia de onoare din ALDE, dar și din funcția de consilier local.

„Am mizat pe onoarea lui Jideveian, dânsul provine dintr-o familie de onoare. A avut motivele lui personale, pe care are rost să le precizez. Acesta și-a înaintat demisia joi, 8 noiembrie 2018 și din ALDE, dar și funcția de consilier local”, a precizat Ioan Lazăr.

ELIT

La începutul lunii octombrie, liderul ALDE Alba vorbea despre felul în care au votat consilierii locali ALDE aprobarea proiectului privind taxele de parcare din municipiul Alba Iulia. La momentul respectiv, Jidveian a votat pro parcări, nu în intereseul cetățeanului, dânsul considerând și de această dată că este corect să voteze alături de cei din opoziție, spunea Ioan Lazăr.

„Sper să nu se ajungă la o excludere din partid și Jidveian să își dea demisia din Consiliul Local. Pot să vă mai spun că Jidveian este invizibil, nu l-am mai văzut pe la partid, după ce și-a câștigat mandatul de consilier. Am avut una sau două discuții, dar sper aibă bunul simț să își dea demisia, să nu fim nevoiți să ne bălăcărim și să venim cu acuze”, a spus Ioan Lazăr la începutul lunii trecute.

Principalii candidați pentru a ocupa locul lui Ovidiu Jidveian sunt Bogdan Lazăr, președintele organizație de tineret și Mărginean Daniel, om de afaceri.

„Astăzi vom hotărî. În prima ședință se va lua act de demisia lui Jideveian, iar în următoarea ședință ordinară se va prezenta propunerea ALDE pentru locul de consilier”, a spus Marius Popescu, vicepreședinte ALDE Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Avocatul 11 noiembrie 2018 at 19:14

Ioane mai sti cand ai luat padurile alea din Apuseni? Si subventia de la stat era mai mare decat pretul padurii? Adica ai luat-o moca si cu suventia de la stat ai mai ramas si cu bani si cu padure….Ai zis ca imi faci o cabana ca te-am ajutat…tot astept..pana intr-o zi ))). Sa nu zici ca nu ti-am zis mosnher..

MY 12 noiembrie 2018 at 12:14

ADICA L-AI AJUTAT SA FACA O TREABA ILEGALA>??

Comentariile sunt oprite