Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Ovidiu Jidveian, demisie de onoare din ALDE, dar și din funcția de consilier local. Bogdan Lazăr și Daniel Mărginean, propuși pentru a-i lua locul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a anunțat vineri în cadrul unei conferințe de presă, că Ovidiu Jidveian și-a dat demisia de onoare din ALDE, dar și din funcția de consilier local.

„Am mizat pe onoarea lui Jideveian, dânsul provine dintr-o familie de onoare. A avut motivele lui personale, pe care are rost să le precizez. Acesta și-a înaintat demisia joi, 8 noiembrie 2018 și din ALDE, dar și funcția de consilier local”, a precizat Ioan Lazăr.

La începutul lunii octombrie, liderul ALDE Alba vorbea despre felul în care au votat consilierii locali ALDE aprobarea proiectului privind taxele de parcare din municipiul Alba Iulia. La momentul respectiv, Jidveian a votat pro parcări, nu în intereseul cetățeanului, dânsul considerând și de această dată că este corect să voteze alături de cei din opoziție, spunea Ioan Lazăr.

„Sper să nu se ajungă la o excludere din partid și Jidveian să își dea demisia din Consiliul Local. Pot să vă mai spun că Jidveian este invizibil, nu l-am mai văzut pe la partid, după ce și-a câștigat mandatul de consilier. Am avut una sau două discuții, dar sper aibă bunul simț să își dea demisia, să nu fim nevoiți să ne bălăcărim și să venim cu acuze”, a spus Ioan Lazăr la începutul lunii trecute.

Principalii candidați pentru a ocupa locul lui Ovidiu Jidveian sunt Bogdan Lazăr, președintele organizație de tineret și Mărginean Daniel, om de afaceri.

„Astăzi vom hotărî. În prima ședință se va lua act de demisia lui Jideveian, iar în următoarea ședință ordinară se va prezenta propunerea ALDE pentru locul de consilier”, a spus Marius Popescu, vicepreședinte ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea