Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Florea: Noi nu facem pomeni electorale, noi îndreptăm o parte din greșelile făcute de vechea guvernare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Florea03Prim-vicepreședintele PSD Alba Ioan Florea a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre proiectul de lege privind amnistierea pensionarilor și a mamelor care au primit sume necuvenite din vina funcționarilor, cât și despre reducerea CAS-ului, una dintre punctele din programul de guvernare al USL.

Ioan Florea spune că Guvernul Ponta nu face pomeni electorale și îndreaptă o parte din greșelile fostei guvernări, iar amnistierea fiscală se adresează mamelor și pensionarilor cinstiți.

”Foarte mulți din opozanții noștri spun că noi facem încontinuu pomeni electorale. Noi îndreptăm o parte din greșelile făcute de vechea guvernare. Cred că nu are rost să le amintesc pe toate. S-a început cu reîntregirea salariaților de la stat și toate celelalte tăieri care le-a gestionat marele economist al țării, președintele României. Amnistierea fiscală se adresează pensionarilor cinstiți. A pensionarilor care au debite din cauza sistemului sau a altora care care nu depind de ei. Nu se adresează acelora care au depus acte false la dosar, ci acelora care au devenit debitori fără vina lor”, a spus acesta.

Măsura de reducere a CAS-ului este una benefică mediului privat și poate contribui la crearea locurilor de muncă, spune Florea. Acesta a dat exemplul Poștei din Alba, unde, dacă s-ar reduce CAS-ul, s-ar economi 36.000 lei lunar.

”Reducerea CAS-ului a fost un punct din programul de guvernare al USL, ca atare luând în considerare faptul că economia din ultimii doi ani a avut creștere, s-a trecut la realizarea acestui obiectiv. Suntem o țară cu CAS destul de mare, pe locul 8 în Uniune și reducerea CAS-ului înseamnă pentru un angajator o adevărată gură de oxigen (…) Pentru majoritatea firmelor reducerea CAS poate însemna și creșterea locurilor de muncă. Reducerea CAS-ului este o chestiune foarte bună pentru mediul economic”, a completat Florea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea