Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Florea, despre mitingul PNL din Alba: Ce vor scrie pe pancarte? Că nu sunt de acord cu reducerea TVA sau cu dublarea alocațiilor?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea, s-a arătat confuz în privința mesajelor pe care le vor transmite, vineri, membrii PNL Alba, la mitingul ce se va organiza în fața Instituției Prefectului.

Ioan Florea01”PNL-ul se organizează să adune multă lume. Stau și mă întreb, vor veni cu pancarte; ce vor scrie pe ele? Nu suntem de acord cu reducerea TVA-ului? Nu sunt de acord cu dublarea alocațiilor? Ce vor putea scrie pe acele pancarte? Consider că această criză este o mare prosteală”, a spus Ioan Florea.

Acesta a mai afirmat că ”Guvernul Ponta a avut o prestație, nici excelentă, nici foarte bună, dar cel puțin a avut o prestație bună. Avem o creștere economică ce ne situează pe primul loc în Europa”.

Florea consideră că nu este ”nicio criză parlamentară”, iar Guvernul este sprijinit de o majoritate de peste 65 la sută.

PNL Alba organizează vineri, de la ora 11.00, un miting de susținere a moțiunii de cenzură.

”Liberalii din Alba îi vor spune răspicat lui Victor Viorel Ponta, chiar în timpul dezbaterii moțiunii în Parlament, că de popor nu se poate ascunde și de cetățeni nu mai are unde să fugă. Toți cei care cred că votul românilor nu e un moft, ci un drept ce nu poate fi restrâns după bunul plac al unui prim-ministru cu probleme penale, sunt așteptați să se alăture demersului liberal. Este momentul ca albaiulienii să își spună din nou cuvântul așa cum au făcut-o la fiecare moment important pentru România”, se arată în comunicatul trimis de PNL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea