Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, vicepreședinte în comisia pentru Agricultură: Fermierii vor primi toate subvențiile la timp sau puțin anticipat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Deputatul PSD Ioan Dîrzu, vicepreședinte în comisia pentru agricultură, a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că fermierii vor primit toate subvențiile la timp sau puțin anticipat.  

”Toate subvențiile care trebuie să vină, vor veni cu siguranță la timp sau, dimpotrivă, vor veni puțin anticipat, în așa fel încât cei care beneficiază de aceste subvenții, indiferent că sunt pentru creșterea animalelor sau pentru înființarea de culturi agricole, ferme de porci, să poată beneficia la timp, corect, de aceste subvenții. Nu are rost să dai subvenții pentru însămânțare în septembrie sau în decembrie”, a spus Ioan Dîrzu, joi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD din Alba Iulia.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, că ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a spus că există bani pentru subvenții, care vor fi primite anticipat de către fermieri.

”Se încearcă să se devanseze cu două, trei săptămâni decât termenul în care banii ar fi trebuit să intre. La o discuție cu domnul Daea, chiar în comisie, mi-a spus foarte clar că există banii respectivi și vor veni la toate capitolele anticipat pentru că aceasta este marea problemă anul acesta și marile plângeri care vin din teritoriu și anume că în momentul în care banii trebuiau să fie trimiși către populație, apăreau diverse probleme. (spre exemplu – n.r.) Suprafața nu este reală, diverse controale, parcă erau făcute intenționat de a bloca acest lucru”, a spus Ioan Dîrzu, care este viceprședinte în comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea