Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD Alba: ”România a obținut, pentru prima dată, peste 10,2 milioane tone grâu la recolta de vară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măsurile de sprijin acordate la timp agricultorilor au produs efectele așteptate. În primele 7 luni ale anului, agricultorii români au beneficiat de 2,29 miliarde de euro din fonduri europene, sume investite efectiv în agricultură și dezvoltare rurală.

Până la sfârșitul anului, în agricultura românească va mai intra încă un miliard de euro și vom ajunge în acest an la 3,29 miliarde de euro bani europeni pentru finanțarea agriculturii.

Rezultatele măsurilor bune, perseverente, a eforturilor financiare dar și de infrastructură – subvenții date la timp, chiar în avans, irigații, sisteme antigrindină – din acest sector se văd deja.

În ceea ce privește recolta de vară, România a obținut pentru prima dată, peste 10,2 milioane de tone de grâu, record maxim de producție, deși, după cum știm, nu a fost un an prielnic agriculturii din punct de vedere meteorologic. Sunt rezultate foarte bune și la alte culturi – orz, orzoaică.

România s-a fortificat din punct de vedere agricol, rezultat al dotării tehnologice a fermierilor, susținuți de politice agricole ale guvernării PSD.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea