Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Oricum le-ar colora PDL, în portocaliu ori albastru, drumurile din județ tot proaste sunt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă suntem în prag de sărbători, PDL nu a ratat ocazia de a isca scandal. Nu a înțeles declarația mea sau poate nu a vrut. M-am referit la cei ce gestionează drumurile naționale din județ și cine a vrut a înțeles. Știm cu toții că Ioan Dirzu01drumurile din Apuseni sunt în stare jalnică din timpul guvernării PDL (cei vopsiți în liberali convinși). Și iată că după ce PDL, cu deputatul moților, nu a reușit să facă nimic, acum vine și acuză. În ce mă privește, am semnalat guvernului problema drumului din Apuseni, existau și soluții, dar… PDL-iștii nu au mai avut răbdare. Au vrut să vină Iohannis cu guvernul său care nu are timp să se gândească la problemele moților și drumurile vor rămâne la fel.

În privința materialului antiderapant, nu se spune nimic nici despre calitatea lui. Se aruncă tone de pietre zilnic pe DN67C, DN74 șu DN75 și s-a rezolvat problema, amăgindu-ne că ar fi material antiderapant. Nici vorbă de așa ceva! Aș fi înțeles să iște scandal PDL dacă drumurile județene erau în stare ireproșabilă, dar când îți faci praf mașina pe drumurile din județ ar trebui să taci, nicidecum să intri în vorbă. Nu mai contează că sunt drumuri județene sau naționale, toate sunt la fel de proaste. O să vin și cu exemple pentru că nu e vorba de un caz singular. Oricum le-ar colora, în portocaliu ori albastru, tot proaste sunt. Nici în privința modului de întreținere nu e nicio diferență, însă cel care pierde e cetățeanul care plătește taxe și pe bună dreptate are și pretenții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așadar, aștept ca cetățenii să nu-și mai strice mașinile pe drumurile din județ, fie ele naționale ori județene, și apoi mai discutăm.

Le doresc sărbători fericite cetățenilor din județ și cât mai puține evenimente nedorite din cauza drumurile – naționale sau județene.

Deputat Ioan Dîrzu,

Președinte PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea