Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Investiție de peste 12 milioane de lei la Șpring: Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Drașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Investiție de peste 12 milioane de lei la Șpring: Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Drașov

56 de noi contracte, în valoare totală de 666.756.305,43 de lei, au primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, construirea sau refacerea unor poduri, precum și înființarea unor rețele de distribuție a gazelor naturale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre acestea se numără și proiectul „Înființare rețea canalizare menajeră și stație de epurare în satul Drașov, comuna Șpring”, în valoare de 12.345.196.58 lei.

Prin investiția propusă se urmărește preluarea centralizată a apelor uzate de la punctele de evacuare, transportul acestor ape uzate și evacuarea acestora la stația de epurare. Realizarea acestui obiectiv prin care se realizează colectarea, evacuarea centralizată a apelor uzate este de o importanță deosebită prin reducerea considerabilă a impactului asupra tuturor factorilor de mediu afectați de evacuările necontrolate de ape uzate încărnate cu poluanți ale căror valori prezintă depășiri semnificative a concentrațiilor maxime admisibile.

Astfel, proiectul își propune soluționarea acestor probleme, prin colectarea, transportul și evacuarea apelor uzate menajere la stația de epurare, unde în urma procesului de epurare, apele convențional curate se vor încadra în normele NTPA 001/2002.

Principalele obiective ale realizării investiției sunt:

-realizarea rețelelor de canalizare pentru reducerea poluării solului, aerului și apei;
-asigurarea evacuării apelor uzate menajere în stația de epurare propusa;
-realizarea unei stații de epurare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea