Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Investiţie a la Românica… telefoane mobile gratuite pentru şomeri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incredibil ce poate debita mintea unora!!! Cum să te gândeşti ca pe timp de foamete când numărul celor fără locuri de muncă a atins un prag ridicat, când banii din buzunarele românilor sunt tot mai puţini, să faci o investiţie de milioane de euro în achiziţionarea de telefoane mobile. Dumnezeule mare, dă-le Doamne minte! Am crezut că nu mă mai poate mira nimic în ţara asta, dar m-am înşelat, uite că o investiţie ca asta m-a lăsat cu gura căscată… Despre ce investiţie e vorba? Despre cumpărarea de celulare şi cartele pentru şomerii din judeţul Alba şi Cluj, telefoanele mobile fiind necesare acestor oameni pentru a fi anunţaţi despre locurile de muncă vacante sau eventualele burse a locurilor de muncă.
Potrivit directorului AJOFM Cluj, citat de Mediafax, măsura face parte dintr-un proiect european în valoare de 3,7 milioane de euro. Proiectul se numeşte „Call Center” şi va fi inaugurat astăzi, 1 august. Începând de săptămâna viitoare, cei 14 angajaţi ai Call Center-ului vor ţine legătura atât cu angajatorii care anunţă vacantarea unui post, cât şi cu şomerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Pentru derularea proiectului, AJOFM Cluj a primit în urma unui parteneriat cu un operator de telefonie mobilă 30.000 de minute şi 5.000 de sms-uri lunar.
Oare cine are de câştigat de pe urma unei astfel de investiţii, cine bagă bani mulţi în buzunar? Cu siguranţă nu amărâţii de şomeri care se vor alege cu un telefon mobil pe care îl vor purta cu ei în speranţa că poate, poate cineva le va trimite un SMS care îi anunţă că sunt norocoşii câştigători ai unei slujbe. Da oare cei care au avut o astfel de idee, de ce nu şi-au pus mintea la contribuţie să folosească cei 3,7 milioane de euro pentru a crea locuri de muncă?! (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea