Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Investigație Recorder.ro: O fostă chelneriță angajată de ”un animal politic” pe post de inginer la Apele Române Iași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fostă chelneriță dintr-o cafenea ieșeană a fost angajată pe un post de inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, la departamentul care se ocupă de apărarea inundațiilor, fără a avea nici cele mai elementare cunoştinţe în domeniu, dezvăluie Recorder.ro.

Recorder informează că la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad director este Petru Avram, vicepreşedinte PNL Iaşi şi consilier judeţean, dar şi cumătrul lui Costel Alexe, fostul ministru al Mediului. Avram se recomandă el însuşi subordonaţilor ca „un animal politic care va ajunge cel puţin ministru”, şi le-a cerut specialiştilor din instituţie să accepte angajaţi care nu ştiu nici măcar cum se măsoară debitul unui râu.

YouTube video

Un inginer din instituție s-a hotărât să vorbească despre acest fenomen, convins că, mai devreme sau mai târziu, politizarea Apelor Române va fi plătită cu vieți omenești.

Acesta relatează despre cum angajata cea nouă nu știa nici măcar să deshidă un calculator. ”I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calcultatorul. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea