Ziarul Unirea

Învăţătoarea Ioana Râşteiu o înlocuieşte pe profesoara Rodica Andronescu în Consiliul Judeţean Alba

Locul de consilier judeţean ocupat de Rodica Andronescu a rămas vacant după promovarea acesteia în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM).

Următoarea pe lista de consilieri judeţeni propusă de PDL la alegerile din 2008 este Ioana Râşteiu, care de altfel a şi fost confirmată în noua funcţie de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară din 28 decembrie. Ea este de profesie învăţătoare şi ocupă funcţia de director al Şcolii cu clasele I-VIII „Avram Iancu” Abrud. Mandatul Ioanei Râşteiu expiră la alegerile locale din 2012. (I.P.)

ELIT

Dan HENEGAR

6 Comentarii

Someone 28 decembrie 2011 at 15:34

Felicitari Ioana!

Costel* 28 decembrie 2011 at 16:31

Sa traiasca doamna invatatoare-directoare alaturi de doamna Oana Badea de domnul Funeriu si de tot invatamantul romanesc … noi am votat, ne meritam soarta si … *traim bine* … sarbatori fericite tuturor … si domnisoarei (IP)

Monica 28 decembrie 2011 at 17:04

Bravo, Ioana, felicitări şi Dumnezeu să-ţi ajute! Sunt şi eu învăţătoare, o meserie nobilă, te cunosc şi ştiu că vei face treabă bună căci eşti inteligentă şi ambiţioasă. Nu lua în seamă cârcotaşii, ei ştiu doar să arunce cu noroi, chiar dacă nu cunosc personalitatea unui om.

bad-ea 28 decembrie 2011 at 18:28

mai am o colega, care in curand o sa o fac profesoara.ciocul mic!

Dan 29 decembrie 2011 at 8:27

FELICITARI!!!

gigii 31 decembrie 2011 at 7:40

o să fie debandadă şi în Consiliul Judeţean aşa cum este şi în şcoală, mama domnişoarei Rţşteiu a fost un om cu picioarele pe pămţnt, însă ea este o naivă.Doamna Tudoraşcu, pardon Rţşteiu nu poate face nimic pentru oraşul Abrud şi nici pentru învăţămîntul romţnesc. oraşul Abrud nu mai are nimic, nu mai are spital, nu mai are nici primar, Abrudul va fi condus în scurt timp de administraţia din Campeni.

Comentariile sunt oprite