Rămâi conectat

Ştirea zilei

Între 27 mai și 3 iunie: Circulație restricționată pe str. Mitropolit Alexandru Sterca Șuluțiu din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primăria Alba Iulia anunță că în perioada 27 mai – 3 iunie se restricționează accesul auto pe strada Mitropolit Alexandru Sterca Șuluțiu în proximitatea Pieței Cetății, pentru amplasarea scenei și a echipamentelor de sunet necesare în cadrul evenimentului Zilele Orașului – Alba Fest 2014.

Ca alternativă de circulație auto propunem un culoar de acces între clădirea M.N.U.A.I. și Catedrala Încoronării, cu continuare pe strada Mihai Viteazul – Palatul Principilor – Clădirea Ierihon, conform schiței atașate. Aprovizionarea zonelor comerciale se face doar între orele 6.00 – 10.00”, precizează reprezentantul administrației locale.

De asemenea, între 31 mai (ora 15.00) – 1 iunie (ora 23.00) accesul auto va fi restricționat în totalitate (cu excepția mașinilor de intervenție, alimentare, riverani).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea