Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Într-un oraș din județul Alba se pregătește terenul pentru ridicarea unui amplu complex comercial

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai bine de 17.000 de metri pătrați fac obiectul viitoarei investiții ce include primul hipermarket din municipiu

Un investitor imobiliar, proprietar pe o mare suprafață de teren din intravilanul Blajului, a depus spre avizare, la Agenția pentru Protecția Mediului Alba, un proiect ce propune construirea unui hipermarket în municipiu.

Acesta prevede construirea unui hipermarket și construcții anexe interioare și exterioare (container, bufet imbiss și cort, container reciclare ambalaje, post trafo, bazin rezervă incendiu, copertine cărucioare), amenajări exterioare incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), amenajare accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice, instalații interioare și rețele/rețele tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, amplasare panouri publicitare și totem publicitar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit aceleiași documentații, investiția ar urma să fie amplasată în strada Iuliu Maniu, nr. 101, pe un teren cu o suprafață de 17.506,00 metri pătrați.

Proiectul în cauză se referă la construirea unor spații comerciale de tip hipermarket parter înalt cu etaj parțial (P+1 parțial). Conceptul de funcționare al complexului comercial proiectat grupează mai multe zone principale cum ar fi: sala de vânzare, aleea tip mall cu spații de închiriat, dependințele destinate clienților, depozitul și aprovizionarea marfă, încăperile tehnice și cele administrative (etaj), precum și parcări, accese carosabile și pietonale, accese de aprovizionare.

Accesul în incintă se propune din strada Iuliu Maniu. Clădirea ar urma să aibă o structură tip cadre din beton armat prefabricat (stâlpi și grinzi), pereții de închidere fiind realizați din panouri de fațadă prefabricate. Imobilul este situat adiacent străzii Iuliu Maniu și străzii Iazului.

Accesul pietonal se realizează de pe ambele străzi și cel auto se realizează direct din strada Iuliu Maniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea