Rămâi conectat

Sport

Internaționalul Gicu Grozav nu a mai jucat fotbal de 8 luni *Albaiulianul apelează la FIFA pentru a pleca de la Terek Groznîi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Gicu Grozav, unul dintre tinerii de perspectivă ai fotbalului românesc, a ajuns într-o situaţie alarmantă. Fotbalistul de 24 de ani s-a transferat în august 2013 de la Petrolul Ploiești la Terek Groznîi, moment în care au început şi problemele pentru acesta.

De atunci a apucat să bifeze doar 158 de minute în tricoul cecenilor, ultimul joc fiind în urmă cu opt luni. Iar ca situaţia să fie cu adevărat nefericită pentru internaţionalul român, Terek cere FIFA ca Grozav să fie suspendat şi să-şi recupereze banii investiţi în el.

Gicu nu s-a acomodat în Cecenia. El este o fire copilăroasă şi nu se simţea deloc confortabil când vedea oameni cu automate pe străzi„, a declarat un impresar din zonă pentru sportnews.ro. Site-ul mai scrie că „tricolorul” a fugit acasă, la Alba Iulia, unde momentan se ocupă cu creşterea găinilor de rasă şi a porumbeilor.

Lucian Marinescu, agentul lui Grozav, a confirmat pentru Libertatea că fotbalistul se află la Alba Iulia: „Există un litigiu care se judecă la FIFA între jucător şi club, dar mai multe detalii nu pot da. Oricum, din ianuarie Gicu poate semna cu orice club, în baza certificatului provizoriu de muncă pe care i-l va elibera FIFA. Nimeni nu s-a gîndit că va ieşi aşa„.

Sursa: Gazeta Sporturilor

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea