Internaționalul Gicu Grozav nu a mai jucat fotbal de 8 luni *Albaiulianul apelează la FIFA pentru a pleca de la Terek Groznîi

Gicu Grozav Unirea Alba Iulia 125Albaiulianul Gicu Grozav, unul dintre tinerii de perspectivă ai fotbalului românesc, a ajuns într-o situaţie alarmantă. Fotbalistul de 24 de ani s-a transferat în august 2013 de la Petrolul Ploiești la Terek Groznîi, moment în care au început şi problemele pentru acesta.

De atunci a apucat să bifeze doar 158 de minute în tricoul cecenilor, ultimul joc fiind în urmă cu opt luni. Iar ca situaţia să fie cu adevărat nefericită pentru internaţionalul român, Terek cere FIFA ca Grozav să fie suspendat şi să-şi recupereze banii investiţi în el.

Gicu nu s-a acomodat în Cecenia. El este o fire copilăroasă şi nu se simţea deloc confortabil când vedea oameni cu automate pe străzi„, a declarat un impresar din zonă pentru sportnews.ro. Site-ul mai scrie că „tricolorul” a fugit acasă, la Alba Iulia, unde momentan se ocupă cu creşterea găinilor de rasă şi a porumbeilor.

Lucian Marinescu, agentul lui Grozav, a confirmat pentru Libertatea că fotbalistul se află la Alba Iulia: „Există un litigiu care se judecă la FIFA între jucător şi club, dar mai multe detalii nu pot da. Oricum, din ianuarie Gicu poate semna cu orice club, în baza certificatului provizoriu de muncă pe care i-l va elibera FIFA. Nimeni nu s-a gîndit că va ieşi aşa„.

Sursa: Gazeta Sporturilor

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

bula 22 noiembrie 2014 at 13:48

Si-a distrus cariera pentru o mana de dolari plecand intr-un campionat fara valoare … mai bine juca la o echipa din liga a 3-a engleza. Dar asa e cand ai impresari de „valoare” care te sfatuiesc numai de „bine”. Imi pare sincer rau pentru talentul sau irosit dar s-a terminat inainte ca sa inceapa.
Auzi la ei … „fire copilaroasa” creste „gaini si porumbei”!

Adi 22 noiembrie 2014 at 18:54

ai dreptate,s-ar putea sa ii fie greu sa intre iar in circuit,sa o ia de la capat.a ales banii mult prea devreme,putea sa castige bine si sa joaca la nivel cat de cat ok

Adi 22 noiembrie 2014 at 21:27

joace*

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...