Rămâi conectat

Ştirea zilei

Interesul guvernanţilor, mai presus de viaţa minerilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Actuala situaţie a ţării, reflectată în prăbuşirea economiei naţionale cu efecte foarte grave asupra stării materiale şi spirituale a poporului român,  a impus cu necesitate crearea alianţei Uniunea Social Liberală, ca unică şi viabilă măsură de scoatere a ţării din colapsul economico-financiar şi reorientarea acesteia pe un drum cu adevărat democratic, care să ducă la ridicarea progresivă a nivelului de trai al fiecărui român. În aceste zile asistăm cu tristeţe la evenimente care au îndoliat din nou Valea Jiului, lăsând în urmă multă suferinţă, evenimente ce s-au produs din cauza indolenţei actualului guven care consideră mai importantă investirea banilor ţării în afaceri clientelare în interes strict pecuniar, în detrimentul industriei mineritului şi al minerilor. În timp ce unii mor cu zile, în floarea vârstei, pentru a-şi câştiga onorabil bucata de pâine de fiecare zi, alţii din sfera puterii politice îşi permit, cu o aroganţă nemăsurată şi un tupeu inimaginabil, să arunce sume imense de bani pentru obiective turistice şi sportive fără să le pese de situaţia disperată din ţară. Partidul Conservator se delimitează total de acţiunile actualului guvern, care nu ne mai reprezintă pe niciunul dintre noi şi care ştim foarte bine că a ajuns la putere prin fraudă şi minciună, acţiuni specifice  unor escroci, nu unor oameni politici. Trebuie să fim conştienţi cu toţii că actuala putere nu va părăsi conducerea de bună voie, nu pentru că şi-ar pierde privilegiile şi drepturile nemeritate, ci pentru că vor trebui să răspundă în faţa legii şi a poporului pentru faptele lor ce îmbracă forme infracţionale.
ing. Gheorghe FENEŞER, preşedintele Partidului Conservator, Filiala Alba


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră, în perioada 19-20 noiembrie 2022

BONTEA Alexandru

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră, în perioada 19-20 noiembrie 2022

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 19-20 noiembrie 2022. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și în limitele vitezei legale, dacă este neaparat nevoie să o facă, dacă nu, sunt rugați să respecte restricțiile de circulație impuse de autorități.

Amplasarea radarelor în perioada 19 -20 noiembrie 2022

Drumul National 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN7: Un pasager dintr-un autocar ce se îndrepta spre Alba Iulia a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN7: Pasagerul unui autocar ce se îndrepta spre Alba Iulia a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 19:42, pe centura ocolitoare a municipiului Călimănești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române la intersecția DN 7 cu șoseaua de centură a orașului Călimănești, conducătorul unui autocamion care circula pe Centura Călimănești, a acroșat un autocar de transport regulat de persoane, la pătrunderea pe DN 7. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit leziuni ușoare din primele verificări. Circulația rutieră este restricționată pe un sens de mers pe DN 7CC, desfășurându-se pe un singur fir, prin dirijarea poliției, acest aspect îngreunând fluența pe DN 7, unde sunt valori ridicate de trafic, în zona intersecției dintre cele 2 șosele.

Paramedicii SMURD și membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, în această seară, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui unui accident rutier, în care au fost implicate un camion încărcat cu carton și un autocar.

Elit - Gustul Desăvârșit

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit un traumatism toracic, după evaluare fiind necesară transportarea sa la UPU Vâlcea pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Încă un pasager a suferit un atac de panică, acesta fiind evaluat de personalul SMURD la fața locului, nefiind necesară transportarea sa la spital.

Restul pasagerilor vor continua deplasarea spre Alba Iulia (destinația finală), dar cu un alt autocar din zona. Pasagerii sunt toți cetățeni români. Pe lângă asistența medicală, pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere, în cazul izbucnirii unui eventual incendiu. Pe toată durata intervenției, traficul rutier a fost afectat în totalitate și ulterior parțial.

Sursa: infotraficromania.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier la Alba Iulia: O femeie rănită ușor în zona unei treceri de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Alba Iulia: O femeie rănită ușor în zona unei treceri de pietoni

Un accident rutier a avut loc în seara zilei de vineri, 18 noiembrie, în jurul orei 20.00, în municipiul Alba Iulia.

Din primele informații incidentul s-a petrecut în zona Stadionului Cetate, pe Bulevardul Republicii.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei. Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Elit - Gustul Desăvârșit

Vom reveni cu amănunte.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea