Rămâi conectat

Politică Administrație

Întâlnire între producătorii agricoli din Alba și reprezentanții instituțiilor cu responsabilități în domeniu

Bogdan Presecan

Publicat

în

sedinta CJ AlbaMarți, 8 aprilie, de la ora 10.00, în sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Alba va avea loc o nouă întâlnire între producătorii agricoli din județul Alba și reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în domeniul reglementării desfacerii produselor agricole în cadrul târgurilor și piețelor.

„Am convocat această întâlnire și am invitat în cadrul ei atât reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniul agricol, cu care Consiliul Județean Alba colaborează de mult timp, cât și reprezentanți ai instituțiilor, pentru a facilita cunoașterea directă a reglementărilor legale și pentru a le permite oamenilor să dialogheze, acolo unde există neclarități sau neînțelegeri. Vrem, împreună cu partenerii noștri din asociațiile profesionale, să dezvoltăm piața produselor agricole din județul Alba prin expoziții, târguri sau piețe volante și atunci este necesar ca toți să cunoaștem foarte bine cerințele legale în acest domeniu.” – a precizat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

La întâlnirea de mâine au fost invitați atât reprezentanți ai organizațiilor profesionale agricole din județul Alba cât și reprezentanți ai Oficiului Registrului Comerțului Alba, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba, Direcției de Sănătate Publică Alba, Administrației Județene a Finanțelor Publice Alba și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea