Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Întâlnire cu Moş Crăciun la Casa de Cultură Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În pragul sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură Cugir în parteneriat cu Asociaţia “Maty şi Tărâmul Fermecat” a pregătit un program special dedicat copiilor. Organizatorii îi aşteaptă pe cei mici, alături de părinţi şi bunici, vineri, de la ora 17.00, la un eveniment inedit desfăşurat sub numele de „Crăciunul Copiilor”.

Implicat direct este Cercul de Teatru de Amatori, care a pregătit în debutul manifestărilor piesa „Poveste de Crăciun”, o introducere în atmosfera potrivită pentru ceea ce va urma: întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii vor avea ocazia să îi spună personal Moşului ceea ce doresc să primească sub brad în noaptea de Ajun, iar cei mai timizi vor putea să îi conceapă o scrisoare în cadrul atelierelor de creat scrisori pe care organizatorii le vor amenaja.

De la „Crăciunul Copiilor” nu pot lipsi baloanele care vor lua diferite forme în mâinile îndemânatice ale tinerilor artişti din cadrul Cercului de Teatru. Cei care iubesc desenul vor putea să picteze, însă nu pe foi de hârtie, ci direct pe feţele prietenilor, fraţilor, părinţilor sau bunicilor care acceptă această provocare. Pentru cei mai pretenţioşi copii, vor exista şi ateliere de face-painting, în cadrul cărora vor putea fi pictaţi de către profesioniştii noii arte.

Cu ocazia acestui eveniment, Casa de Cultură va găzdui o nouă ediţie a Târgului Copiilor, care a avut loc pentru prima dată anul acesta pe 1 iunie.  Aşadar, cei care doresc să îşi vândă jucăriile pe care nu le mai folosesc sau diverse creaţii proprii, o pot face în cadrul acestui târg amenajat în foaierul Casei de Cultură.

Organizatorii le promit copiilor şi multe alte surprize, cu condiţia să fie cuminţi, în aşteptarea Moşului. Preţul unui bilet la „Crăciunul Copiilor”  este de 10 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea