Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Înscrieri la concursul interjudețean de creație artistico-plastică “Primăvara ca o poveste”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În organizarea Grădiniței cu Program Prelungit nr.2 Aiud, în perioada  01.02 – 14.03. 2016 se derulează concursul „Primavara ca o poveste”, eveniment care îşi propune să descopere o nouă „poveste” ascunsă în creaţiile artistice ale preşcolarilor.

frumoasa-zana-a-primaveriiConcursul se adresează preşcolarilor şi cadrelor didactice îndrumătoare şi are în vedere identificarea, stimularea şi dezvoltarea potenţialului creativ al copiilor, dar şi un schimb de experienţă didactică, pedagogică, culturală între cadrele didactice implicate în proiect.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cadrele didactice participante vor trimite fişa de înscriere în concurs  prin  email la adresa : [email protected] sau e[email protected], iar acordul de parteneriat va fi ataşat în plic, alături de lucrările expediate  prin postă.

Desenele /picturile/colajele se vor realiza pe hârtie sau carton A4 (nu se primesc lucrări cu alte dimensiuni). Nu vor fi luate în considerare desenele copiate (xerox) şi colorate. În colţul din dreapta jos, pe spatele fiecărei lucrări, se va aplica o etichetă cu numele şi prenumele copilului, grupa de vârstă, titlul lucrării, numele cadrului didactic, unitatea de învăţământ, localitatea, judeţul şi adresa de e-mail a îndrumătorului. Se va participa cu maximum 3 lucrări/ cadru didactic indiferent de secţiune.

 Lucrările şi fişele de înscriere se vor expedia prin poştă până în data de 12 martie 2016 (data poştei la expediţie ), pe adresa: GRĂDINIŢA CU Program Prelungit NR.2 – AIUD, str. Unirii, nr. 10, cod 515200, cu menţiunea – pentru concursul „PRIMĂVARA CA O POVESTE”.

Concursul se organizează pe 2 secțiuni:  Compoziţii plastice: pictura/desen; Colaje.

NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE

Criterii de evaluareJurizarea se va face de către o echipă de cadre didactice de specialitate, pe secţiuni, urmărindu-se originalitatea şi imaginaţia copiilor. Se vor acorda diplome pentru Premiul I, II, III, diplome de participare pentru toţi preşcolarii participanţi si cadrele didactice coordonatoare.

Organizarea expoziţiei cu lucrări –16.03.2016; Jurizarea lucrărilor şi stabilirea premiilor –17.03.2016. Diplomele pentru copii şi pentru cadrele didactice se vor trimite în perioada21.03.2016-22.04.2016, prin email pe adresele indicate de cadrele didactice îndrumătoare.

Creaţiile  plastice şi colajele vor respecta tema stabilită şi se vor realiza utilizînd tehnici de lucru la alegere. Pe verso, în partea dreaptă jos, se va lipi eticheta, după modelul următor:

Numele şi prenumele copilului:

Grupa:

Titlul lucrării:

Cadru didactic îndrumător:

Gradinita :

Localitatea:

Lucrările vor fi trimise prin poştă, împreună cu acordul de parteneriat , respectând termenul dat, într-un plic A4, la următoarea adresă:

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 AIUD

Str. Unirii, Nr. 10

Loc. AIUD

Jud.ALBA

Cod. 515200

CU MENŢIUNEA: pentru CONCURSUL “Primavara ca o poveste”

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea