Rămâi conectat

Actualitate

InfoTRAFIC: Lucrări pe autostrada A1 Deva-Sibiu, în zona Sebeș Pianu. Circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua. Recomandări pentru șoferi, în condiții de vreme rea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei de 29 octombrie, se efectuează lucrări pe autostrada A1 Deva-Sibiu.

La kilometrul 315 (în zona Sebeş-Pianu), circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcţia Sibiu. Conducătorilor auto le este recomandat să se încadreze din timp pe benzile deschise.

Reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la intensificări ale vântului şi la precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, valabilă în perioada 27 octombrie, ora 21:00 – 30 octombrie, ora 23:00.

”Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de condiţiile meteo-rutiere. De asemenea, în cazul în care vor circula pe drumuri care străbat zone montane înalte, trebuie aibă în vedere că partea carosabilă s-ar putea acoperi cu zăpadă, situaţie în care anvelopele de iarnă sunt obligatorii”, transmite centrul Infotrafic.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea