Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: În următoarele zile, lucrări pe mai multe tronsoane de drum național, din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, luni, că potrivit programului de întreținere și reparații curente aferent rețelei de drumuri naționale, în următoarele zile se vor efectua lucrări pe următoarele tronsoane de drum din județul Alba:

plombare-gropiDN 1 – Aiud – Decea;
DN 14B – Teiuş – Cistei;
DN 14B – Crăciunelu de Jos;
DN 14B – Valea Lungă – Lunca;

Lucrările sunt executate sub trafic, pe suprafețe relativ restrânse, pe perioade scurte de timp, de la câteva zile la maxim două săptămâni, cu restricții de circulație în baza unor acorduri cu Poliția Rutieră Română. CNAIR asigură semnalizarea lucrărilor prin instalarea de semafoare sau cu ajutorul muncitorilor de la drumuri prin dirijarea traficului alternativ pe o cale.

Pentru a diminua efectele asupra traficului, conform avizelor obținute în colaborare cu poliţia rutieră, lucrările se desfăşoară de luni până joi în intervalul orar 9.00 – 17.00 și vineri între 9.00 – 12.00. Sâmbătă și duminică, de la caz la caz, se efectuează lucrări, în funcție de intensitatea traficului rutier de pe tronsonul de drum vizat.

”CNAIR își cere scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări și asigură de toată implicarea ca acestea să fie finalizate rapid astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil. De asemenea, precizăm că execuția lucrărilor este posibilă doar pe perioada în care condițiile meteorologice sunt favorabile. Rugăm participanții la trafic să înțeleagă că lucrările sunt necesare pentru a asigura condiții optime de siguranță și confort în trafic, cât și în vederea prevenirii apariției degradărilor specifice sezonului rece.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naţionale”, precizează reprezentantul CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea