Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Informare METEO: Temperaturi între 35 și 37 de grade, disconfort termic accentuat și instabilitate atmosferică, marți și miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CANICULAAdministrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o informare de disconfort termic accentuat, caniculă, dar și instabilitate atmosferică valabilă până miercuri la nivelul întregii țări.

Potrivit meteorologilor, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în cea mai mare parte a țării. În Muntenia, Dobrogea continentală, în cea mai mare parte a Moldovei, dar local și în Oltenia și Transilvania va fi caniculă, cu temperaturi maxime cuprinse între 35 și 37 de grade și temperaturi minime ce nu vor scădea sub 20 de grade.

Îndeosebi în zonele de deal și de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales în cursul după-amiezelor și al serilor. Vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. (A.M.)

sursa: meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea