Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Informare meteo: Ploi și instabilitate atmosferică, până sâmbătă dimineață. În weekend, frig în vestul, centrul și nordul țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANM a emis vineri o informare de ploi și instabilitate atmosferică, valabilă până sâmbătă dimineață. Pentru weekend meteorologii anunță frig, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.

Informarea meteo va fi valabilă în perioada vineri ora 18:00 – sâmbătă ora 10:00. Aria ploilor se va deplasa către estul și sud-estul teritoriului.

Va ploua moderat cantitativ, iar local în Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. În perioade scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, izolat, 30…40 l/mp.

Vineri, vor fi ploi și în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor consemna cantități de apă de 15…20 l/mp.

Sâmbătă și duminică (17 și 18 octombrie) vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va deveni rece pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea