Rămâi conectat

Ştirea zilei

Înființarea unei rețele de alimentare cu gaze naturale în comuna Berghin: Primăria solicită acordul din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Înființarea unei rețele de alimentare cu gaze naturale în comuna Berghin: Primăria solicită acordul din partea APM Alba

Agenția pentru Protecția Mediului Alba anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Înfiinţare sistem inteligent de distribuţie gaze naturale în comuna Cergău, judeţul Alba.

Cergău este o comună în judeţul Alba, situată în regiunea Transilvania. Comuna are o populaţie totală de 1747 locuitori şi aproximativ 939 de gospodării individuale şi 25 agenţi economici si obiective socio-culturale.

Pe teritoriul Comunei Cergău nu există o rețea de distribuţie gaze naturale dar există obiective și magistrale de transport gaze naturale ale SNTGN Transgaz Medias SA.

Conform adresei nr. 21765/09.04.2020, emisă de SC TRANSGAZ SA, soluția tehnică de alimentare cu gaze naturale a comunei Cergău propusă constă dintr-un modul stație de reglare măsurare SRMP cu o capacitate tehnologică de Q = 3.694 Smc/h și o conductă racord gaze naturale de înaltă presiune din oțel cu un diametru de 0 168,3 mm (6”) până la conducta de transport gaze naturale de înaltă presiune cu diametrul 0 20” Lunca – Sibiu, PN40, aparținând SC TRANSGAZ SA Branşamente de gaze naturale de presiune medie, cu posturi de reglare la capăt, pentru 923 imobile şi instituţii publice.

Lungimea traseului va fi de aproximativ 35.000 m (35 km) la care se adaugă lungimea medie a branșamentelor operatorilor casnici și obiectivelor socio-culturale, respectiv 1.846 m pentru 923 bransamente (36.846 metri liniari).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea