Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Industria HoReCa din Alba, demersuri pentru adeziunea la CJSU, ca reprezentanți ai agenților economici din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții paginii de socializare framm’s, au postat pe pagina de socializare un mesaj prin care anunță faptul că au pornit demersurile legale pentru a fi acceptați ca membri în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în calitate de reprezentanți ai agenților economici.

„Am facut azi o chestie noua pentru industria ospitalității din Alba Iulia. Am urmat exemplul celor de la #breaslacarciumarilorbrasoveni si am depus o „adresa” la CJSU Alba Iulia in care solicitam acceptarea ca membri in CJSU in calitate de reprezentanti ai agentilor econimici din domeniul horeca din Alba Iulia.

Este pentru prima data cand am strâns 14 stampile pe o foaie oficiala (si cu siguranta strangeam mai multe daca aveam timp) si pentru prima data cand ne-am unit pentru un scop comun: Nu inchideti iarasi horeca!

Asteptam răspuns, va tinem la curent

Pub skit 77, Dante, Carpaccio, Brothers, Roua, Alloro, Rosenthalers, Enjoy, Zocco, Centro, Somm, Roberta si framm’s incearca sa fie bine ca sa nu fie rau”, au scris reprezentanții localului framm’s pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea