Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda, înaintea meciului din Cupa României cu Stăruința Zagon: cu Căt. Suciu și Frențiu, fără D. Lupșan!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 18.00, la Galda de Jos, Industria întâlnește Stăruința Zagon (Covasna) în faza regională a Cupei României, iar formația gazdă caută să-și cristalizeze efectivul pentru acest prim meci oficial al verii.

O să tratăm serios întâlnirea, jucăm acasă, în fața suporterilor. Este primul joc după promovarea în Liga 3, ne dorim să-l câștigăm. Vacanța a fost scurtă, de doar două săptămâni, reglăm lucrurile din mers„, a spus antrenorul Doru Oancea.

În primul meci din grupă, Stăruința Zagon – FC Avrig 0-2, iar miercuri, 19 iulie, va fi FC Avrig – Industria Galda de Jos (la ora 18.00)

„Principalul” Industriei nu va fi prezent pe banca tehnică, având programat concediul în această perioadă, rolul său fiind preluat de secundul Dan Comșa.

Nou-promovata în eșalonul terț încearcă să-și constituie lotul cu care va aborda și viitoarea stagiune pe a treia scenă. Deocamdată sunt plecări sigure Csegoldi (Gloria Geoagiu), Samoilă, D. Maier, Buligă și Tegbo, dar sunt șanse majore ca nici mijlocașul D. Lupșan să nu mai continue în „galben-albastru”, acesta nesemnând un nou contract! În acest context, în care experimentatul mijlocaș va pleca, gruparea găldeană a intensificat discuțiile pentru înregimentarea lui Tripșa (Performanța Ighiu).

Pe de altă parte, Industria speră ca la acest meci din weekend să conteze pe portarul Cătălin Suciu (Metalurgistul Cugir) și mijlocașul Răzvan Frențiu (CSU Alba Iulia), cei doi dându-și acceptul pentru a reveni la Industria.

Alte transferuri sunt la nivelul jucătorilor under, juniorii din propria pepinieră Oltean și Tamaș, Corcheș (mijlocaș, CS Zlatna), B. Popescu (fundaș) și T. Stanciu (mijlocaș) – ambii LPS Sebeș, plus Ștefan Grosu (fotbalist din 2005, fost la Gaz metan Mediaș, unde a ajuns în 2020 după ce a plecat de la Școala de Fotbal Valea Frumoasei)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea