Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Închisoare cu suspendare pentru Marius Romeo Herdeș, fostul patron al Real Invest Imobiliare Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorCurtea de Apel Alba Iulia a pronunțat, joi, sentința în recursul formulat de Marius Romeo Herdeș, care a deținut agenția Real Invest Imobiliare din Alba Iulia die besten ETF Depots im Vergleich. Condamnat inițial la 3,6 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune, de magistrații de la Judecătoria Alba Iulia, după un proces care a durat mai bine de un an și jumătate, în urma recursului acesta a beneficiat de o pedeapsă redusă la 3 ani cu suspendare.

Admis recursul inculpaţilor şi părţilor civile, reduce pedeapsa aplicată inculpatului H.M.R. la 3 ani cu art . 86/1 cod penal, pentru inculpatul M.I. la 2 ani cu art. 81 cod penal. Stabileşte obligaţia solidară a inculpaţilor la plata despăgubirilor civile”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Reamintim că Herdeș a fost acuzat de înșelăciune pentru că a vândut unor clienți un alt teren decât cel prezentat. Alături de el a fost trimis în judecată și condamnat George Moise, angajat al respectivei agenții imobiliare.

Potrivit procurorilor cei doi s-au făcut vinovați de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceștia le-au arătat clienților mai multe loturi de teren, au încheiat o înțelegere pentru unul dintre ele, cumpărătorii au plătit suma de 20.000 de euro însă în acte, la încheierea contractului au fost trecute alte numere topografice (adică alt teren).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea