Rămâi conectat

Curier Județean

Început de an școlar cu păduchi pentru 467 de elevi din județul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 467 de elevi, din clasele I-VIII au picat primul test, în fața cadrelor medicale, fiind depistați cu păduchi, la triajul epidemiologic.

Potrivit directorului DSP Alba Horea Timiș este primul an în majoritatea celor cu probleme provin din mediul urban și nu din mediul rural, așa cum se întâmpla anii trecuți.

”Dacă prinții și-ar face datoria nu s-ar mai ajunge în această situație. E vorba despre o lipsă de igienă în familie. Din păcate, există copii care încep școala fără probleme, dar prin contact iau de la colegi”, a spus Timiș.

Directorul DSP Alba a făcut o declarație care îi vizează pe părinții copiilor.

”Dacă în secolul XXI se ajunge să găsim copii cu păduchi la scoală, voi sesiza DGASPC. Din punctul meu de vedere părinții sunt de vină. Arată lipsă, măsurilor igienico-sanitare de acasă”, a mai spus Horea Timiș.

Pentru cei 467 de elevi vacanța se prelungește până la deparazitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea