Rămâi conectat

Curier Județean

Început de an școlar cu păduchi pentru 467 de elevi din județul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Un număr de 467 de elevi, din clasele I-VIII au picat primul test, în fața cadrelor medicale, fiind depistați cu păduchi, la triajul epidemiologic.

Potrivit directorului DSP Alba Horea Timiș este primul an în majoritatea celor cu probleme provin din mediul urban și nu din mediul rural, așa cum se întâmpla anii trecuți.

”Dacă prinții și-ar face datoria nu s-ar mai ajunge în această situație. E vorba despre o lipsă de igienă în familie. Din păcate, există copii care încep școala fără probleme, dar prin contact iau de la colegi”, a spus Timiș.

Directorul DSP Alba a făcut o declarație care îi vizează pe părinții copiilor.

”Dacă în secolul XXI se ajunge să găsim copii cu păduchi la scoală, voi sesiza DGASPC. Din punctul meu de vedere părinții sunt de vină. Arată lipsă, măsurilor igienico-sanitare de acasă”, a mai spus Horea Timiș.

Pentru cei 467 de elevi vacanța se prelungește până la deparazitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare