Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu la un buncăr cu rumeguș de la o firmă din Galda de Jos – Pompierii au intervenit pentru localizare și stingere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu izbucnit la un buncăr cu rumeguș aparținând unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului din Galda de Jos a fost semnalat, joi, în jurul orei 14.30.

În urma sesizări prin numărul de urgență 112, pompierii de la ISU Alba au intervenit pentru stingerea în totalitate a flăcărilor.

”Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit vineri, la ora 14.17, în loc. Galda de Jos, pe str. Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o un buncăr de rumeguș aparținând unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aproximativ 25 mc de rumeguș din interiorul buncărului și circa 100 bucăți de saci de filtrare a rumegușului. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă scânteile mecanice”, precizează reprezentantul ISU Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea