Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incendiu într-un apartament de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, într-un apartament de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Pompierii au fost chemați să intervină.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Detașamentul Alba intervine pentru stingerea unui incendiu la un apartament, în zona aragazului, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Incendiul este localizat, fără pericol de extindere”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

UPDATE ISU Alba: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit azi noapte, la ora 00:04, în municipiu, pe str. Tudor Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament, proprietatea lui Z.A. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars hota aragazului, mobilier de bucătărie, un aparat de aer condiționat și s-a degradat zugrăveala de pe tavanul bucătăriei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind incendiile produse în bucătării (spații de preparare a hranei):

  • menţinerea permanentă a ordinii și curăţeniei, ca de exemplu: curăţarea petelor/scurgerilor de grăsimi/ulei, se amenajarea cutiilor pentru cârpele îmbibate cu grăsimi, separat de cele pentru resturi de ţigări, păstrarea cârpelor de lucru departe de sursele de aprindere;
  • aparatele electrocasnice de tipul cafetierelor, friteuzelor, cuptoarelor cu microunde şi altele similare se utilizează conform instrucţiunilor producătorilor şi se deconectează întotdeauna de la priză, atunci când nu sunt folosite.

Se interzice:

  • folosirea mijloacelor şi dispozitivelor termice de preparare a hranei, cu defecţiuni, improvizaţii ori fără supravegherea şi respectarea instrucţiunilor specifice de apărare împotriva incendiilor;
  • lăsarea produselor alimentare/culinare, precum ulei/grăsime, alcool, care prezintă pericol de incendiu, în apropierea/pe sursele de aprindere;
  • lăsarea nesupravegheată a mijloacelor şi a dispozitivelor termice de preparare a hranei.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea