// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Încă o investiție privată de milioane: gigantul internațional Karl Heinz Dietrich construiește un nou depozit logistic, într-un oraș din județul Alba

Încă o investiție privată de milioane: gigantul internațional Karl Heinz Dietrich construiește un nou depozit logistic, într-un oraș din județul Alba.

La doi pași de corpul fabricii Bosch de la Blaj, practic în ”curtea parohială” a nemților, deși terenul a fost cumpărat de investitor, se înalță un nou depozit. Gigantul internațional în logistică Karl Heinsz Dietrich, cu filiale în toată Europa, America și Asia, se ocupă de ridicarea investiției cifrate la aproximativ 25.000.000 de lei, care va fi predată în folosință companiei Bosch.

Lucrările efective au început în data de 16 aprilie, urmând a se finaliza până la sfârșitul acestui an. Suprafața terenului aferent viitorului depozit logistic este de 56.437 mp, cu o suprafață construită de 21.418 mp. Pe șantierul obiectivului se puteau observa deja pilonii pe care se va sprijini impresionanta structură.

Administrația locală blăjeană, prin edilul Gheorghe Valentin Rotar, salută noua investiție. Mai mult, s-a angajat și a și demarat lucrări de amenajare a drumului aferent (asfalt, trotuar, rigole betonate) și de aducere a utilităților în zona viitorului depozit logistic ridicat de cei de la Karl Heinz Dietrich. În calitate de operator, compania Bosch va angaja ulterior în jur de 250 de oameni.

”Această nouă investiție este foarte importantă pentru noi. Practic, compania Bosch își lărgește infrastructura necesară pentru o activitate îndelungată la Blaj, fapt care nu poate decât să ne bucure. Industria este și rămâne motorul economic al oricărei comunități care urmărește o dezvoltare constantă și solidă, ce se traduce într-o calitate a vieții ridicată pentru locuitori”, a declarat primarul Blajului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419