Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În WEEKEND: Peste 100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase din judeţ. Recomandări pentru cei care participă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 25 august — 27 august a.c., jandarmii albaiulieni vor acționa zilnic pe raza județului Alba, în scopul asigurării climatului de ordine și liniște publică, fiind intensificate misiunile specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.   

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada 25 august — 27 august a.c., peste 100 de jandarmi albaiulieni împreună cu jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase ce vor fi organizate pe întreg teritoriul județului, dintre care amintim:

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba

 

  1. În data de 25.08.2017, începând cu ora 18.00, în municipiul Alba-Iulia, pe stadionul ,,Cetate”, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a -III-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia – Gaz Metan Mediaș 2, organizat de A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia.
  2. În perioada 25 – 27.08.2017, în zona protejată Grup Corint din Latura de Nord a Cetății Alba Carolina din municipiul Alba-Iulia, pe timpul desfăşurării manifestărilor sportive ,,Competiție de tir cu arcul pentru copii și adulți în teren variat – Field”.
  3. În perioada 25 – 27.08.2017, în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba-Iulia, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice intitulate ,,Festivalul Dilema Veche”.
  1. În perioada 25 – 26.08.2017, în zona Luncile Prigoanei și Poarta Raiului din localitatea Șugag, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor sportive, concurs de biciclete ,,Șureanu Bike Fest””, organizate de Centrul de Educație Ecologică Muhlbach Sebeș.
  2. În perioada 26 – 27.08.2017, în localitatea Horea – Mătișești, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice intitulate ,,Târgul Lemnarilor din Munții Apuseni” – ediția a XXII-a.
  3. În perioada 26 – 27.08.2017, în localitatea Lopadea Nouă, jud. Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice intitulate ,,Zilele satului Lopadea Nouă”.
  4. În data de 27.08.2017, începând cu ora 14.30, în comuna Cergău, jud. Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice ,,Fiii Satului” și ,,Festivalul Alba Afroda”.
  5. În data de 27.08.2017, începând cu ora 12.00, în localitatea Ghirbom, comuna Berghin, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice ,,Fii satului, localitatea Ghirbom”.
  6. În data de 27.08.2017, începând cu orele 09.00, la Mănăstirea Dumbrava, situată în localitatea Dumbrava, judeţul Alba, pe timpul desfăşurării slujbei religioase, organizate de Biserica Ortodoxă Română.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș

 

  1. În perioada 25 – 27.08.2017, în localitatea Teiuș, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice ,,Zilele Orașului Teiuș”, organizate de Primăria orașului Teiuș.

Cu această ocazie Jandarmeria Alba recomandă participanților următoarele:

— să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.

— activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.

— participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

— să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.

— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situații de urgență ‘112’ sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea