Rămâi conectat

Sport

În weekend, CSU Alba Iulia, la Final Four-ul CEWL, de la Ruzomberok, pentru câştigarea trofeului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificată pentru a treia oară consecutiv în Final Four-ul Ligii Europei Centrale, CSU Alba Iulia va evolua în weekend, în Slovacia, la Ruzomberok, pentru a câştiga trofeul întrecerii continentale, lucru pe care l-a reuşit în 2014, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”.CSU Alba Iulia - Slovanka MB CEWL 15

ICIM Arad, câştigătoarea de anul trecut nu participă, din motive financiare, în 2015 arădencele învingând în ultimul act tocmai echipa condusă de Miroslav Popov.

Scopul nostru este să cucerim iarăşi trofeul CEWL, dar o luăm treptat. Dacă învingem în semifinală, probabil că în ultimul act vom întâlni echipa gazdă, cu care ne-am confruntat în Grupa A, victoriile fiind împărţite„, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia. Vor absenta din distribuţia studentelor Alexandra Uiuiu şi Vanessa Abel.

Astfel, la finele săptămânii, universitarele vor evolua la Ruzomberok, în turneul final al Ligii Europei Centrale, prima semifinală fiind sâmbătă, 12 martie, cu Kara Trutnov, de la ora 15.30, ora României, iar duminică se vor juca finala mare (ora 18.00) şi finala mică (ora 15.30), cealaltă semifinală este sâmbătă, MBK Ruzomberok – Flying Foxes Viena, la ora 18.30)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Blănaru, prima achiziție a CSM Unirea Alba Iulia pentru atacarea promovării în Liga 2 | Atacant experimentat pentru Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant Ștefan Blănaru (35 de ani) este prima achiziție anunțată de divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia în vederea atacării promovării în Liga 2, în ediția viitoare. Vârful de atac originar din Moldova Nouă va lucra iarăși cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la Hermannstadt și CS Mioveni. Ultima dată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea