Rămâi conectat

Sport

În sfârșit! Gicu Grozav a spart gheața în Rusia pentru Terek Groznîi: dublă cu Anji Mahacikala!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav Terek Grozni 1Revenirea extraordinară de formă a atacantului albaiulian Gicu Grozav în această primăvară s-a materializat printr-o dublă semnată de vârful român astăzi, în partida Terek Groznîi – Anji Mahacikala, scor 3-2 (2-2), contând pentru etapa a 22-a a campionatului Rusiei.Grozav a înscris în minutele 11 și 26, scorul fiind deschis de oaspeți în minutul 7, care au și egalat până la pauză.

*Primele sale goluri în Cecenia!

Sunt primele sale reușite în campionatul Rusiei, de la transferul în 2013, ex-uniristul mai punctând o singură dată în Cupa Rusiei. Gicu Grozav a devenit titular de câteva etape la gruparea din Cecenia, demonstrând că mai are un important cuvânt de spus în fotbal, dorința de a ajunge la Euro 2016 în tricoul României fiind determinant în evoluțiile sale. Grozav nu s-a adaptat la Terek, anul trecut revenind iar în țară pentru un împrumut pe 6 luni la Dinamo, dar acum este pe „val”, demonstrându-și talentul.

Formația din Cecenia, după victoria împotriva „lanternei roșii” a urcat pe locul al 4-lea, ce asigură participarea în Europa League. Gicu Grozav este un alt fotbalist plecat din Cetatea Marii Uniri care trăiește o primăvară plină de realizări, după Nicușor Stanciu, devenit un fotbalist important al Stelei și al echipei naționale.

Sursa foto: Terek.ru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Szebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Szebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea