Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În Sâmbătă Mare, etapă în Liga a IV-a, vezi rezultatele în timp real *Metalul Aiud şi Energia Săsciori fug de „lanternă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În condiţiile în care CSO Cugir este şi matematic campioană, cu 6 runde înaintea finalului stagional, trupa de sub Drăgana pregătindu-se deja de barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, interesul în Liga a IV-a Alba se îndreaptă spre evitarea ultimei poziţii din ierarhie, ruşinoasa „lanterna roşie”. Energia Săsciori şi Metalul Aiud sunt angrenate într-o luptă directă, de la distanţă, fiind despărţite de un singur punct. Alt joc interesant în Sâmbăta Mare este, Performanţa Alba Iulia – Cuprirom Abrud, pe terenul din Oarda de Jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*La Săsciori conduce Rapidul!

Dacă CSO se distrează cu Arena (3-0 după 30 de minute), duelul de la distanţă pentru evitarea „lanternei roşii” este încins. Deocamdată, la Sântimbru Viitorul a deschis scorul (1-0), Metalul a egalat prin Coltor, dar M. Lupşan a readus avantajul pentru echipa lui Sorin Mărginean, ce a punctat în minutul 90+3. La Săsciori conduce Rapid Teiuş, cu 2-0!

Vezi rezultatele:

*CS Ocna Mureş – Sportul Sebeş 2-0 (0-0): Chesnoiu (70), A. Gherman (90+1)

*Olimpia Aiud – Inter Ciugud 1-0 (0-0): Horvat (52). Aiudenii realizează a doua victorie a primăverii, aşteptată de 7 runde, precedentul succes fiind în prima etapă a returului, 16-0 cu retrasa Arieşul Apuseni

*Performanţa Alba Iulia – Cuprirom Abrud 2-0 (0-0): S. Turuş (59), D. Ianc (69). Moţii dezamăgesc în continuare, au o unică victorie în 2013, la „masa verde” şi acum au înregistrat al 4-lea eşec la rând.

*CSO Cugir – Arena Alba Iulia 6-1 (3-1): Cârstean (3), M. Neagu (7), G. Goronea (26), Şuteu (48, 87), D. Grozav 88)/ Brânză (34).G. Goronea (CSO Cugir) a ratat un penalty în 81.

Nou promovata traversează o serie critică, cu numai două puncte realizate pe teren în ultimele 8 jocuri (se adaugă şi un meci câştigar cu retrasa Arieşul Apuseni).

*Viitorul Sântimbru – Metalul Aiud 3-1 (1-0): G. David (42), M. Lupşan (66), S. Mărginean (90+3)/ Coltor (51)

*Energia Săsciori – Rapid Teiuş 0-2 (0-1): F. Baba (25), Dreghiciu (83). Săsciorenii au cel mai greu pasiv din serie (minus 20 la „adevăr”), în vreme ce Rapidul lui Horaţiu Rusu a strâns 5 etape fără eşec…

*Dalia Sport Daia Română – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 3-0 (la „masa verde”)

FC Cugir – stă

*SĂRBĂTORI FERICITE şi din partea cotidianului „Unirea”

Cotidianul „Unirea” transmite colaboratorilor fideli, cititorilor, precum şi tuturor persoanelor implicate în sportul judeţean, să aibă parte de Sărbători Pascale fericite şi liniştite împreună cu familiile, cei dragi şi apropiaţi sufleteşte. Încrederea şi speranţa să vină împreună cu Lumina Învierii!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea