Rămâi conectat

Sport

În prima etapă a Diviziei A de handbal masculin, AH Minaur Baia Mare – Unit Alba Iulia 23-22 (13-10) *Eșec la un gol, la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras94La primul meci în Seria B din Divizia A la handbal masculin, Unit Alba Iulia a pierdut în deplasare, cu Academia de Handbal Minaur Baia Mare, scor 22-23 (10-13), principalii marcatori ai vizitatorilor fiind Opincariu și Țone.

Este în regulă pentru primul meci, ținând cont de lipsa de experiență și faptul că suntem la debut. La noi handbalul este o pasiune„,a declarat antrenorul Sorin Macarie.

Următoarea etapă este în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, întâlnirea cu AHC Potaissa Turda II (acasă, etapa a 2-a, duminică, 21 septembrie).

Golurile au fost înscrise de Opincariu – 7, Țone – 6, Monorean – 3, Cunțan și Theiss – câte două, Bogdan și Mareș – câte unul.

Lotul condus de antrenorii Sorin Macarie şi Vasile Petric este format din 18 jucători, respectiv Liviu Achiroaie, Cosmin Opruţa, Daniel Drăghiţă – Adrian Mareş, Daniel Opriţa, Adrian Ţone, Alexandru Chiriţă, Florin Baciu, Mihai Macarie, Cristian Drâmbărean, Mircea Oprea, Adrian Cunţan, Alin Monorean, Cristian Opincaru, Alexandru Voina, Robert Theiss, Alexandru Bogdan şi Iancu Mărginean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii”, duel cu Avântul Reghin

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii” au duel cu Avântul Reghin O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. În play-out, CSM Unirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea