Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

În perioada Sărbătorilor de Paşte, aproape 500 de jandarmi din Alba veghează la ordinea şi siguranţa publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 30.04 – 03.05.2021 aproximativ 500 de jandarmi vor executa misiuni specifice Jandarmeriei Române, cu precădere misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publice, atât independent cât și în sistem integrat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Alba, pe timpul desfășurării manifestărilor care vor avea loc în aceste zile, cu ocazia sărbătorilor Pascale și zilei de 1 mai.

Pentru ca Sărbătorile Pascale să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele de jandarmi vor fi prezente asigurând măsuri de ordine publică la un număr de 29 de lăcașuri de cult de pe raza județului. Pentru buna desfășurare a acestor activități se va urmări respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid 19, totodată îndrumăm cetățenii să respecte normele igienico-sanitare specifice activităţilor desfășurate.

Jandarmii vor avea în atenție gestionarea situațiilor care vor implica aglomerări de persoane pe timpul slujbelor religioase, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combatarea faptelor antisociale care ar putea influența negativ desfășurarea activităților religioase.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, face următoarele recomandări:

– Participanții să respecte măsurile stabilite de organizatori precum și indicațiile și îndrumările jandarmilor;

– Să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– Să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.), evitând pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor rău intenționate;

– Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine sau să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Cu acest prilej urăm tuturor celor care sărbătoresc în acest weekend Învierea Domnului: Sărbători liniștite și luminate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea