Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

În perioada 16 – 22 august poliţia locală a aplicat amenzi de peste 4.500 lei pentru probleme rutiere şi sociale

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţia locală, a avut în perioada 16 – 22 august, 45 sesizări telefonice, dintre care 34 au fost confirmate, 6 neconfirmate iar 5 redirecţionate la alte instituţii competente să soluţioneze problemele întâmpinate. În urma acestora 55% s-au soldat cu avertismente şi 45% cu amenzi. Tot în ultima săptămână au fost sancţionaţi conducătorii auto care opresc, staţionează, parchează neregulamentar sau circulă cu autovehiculele cu mase cu dimensiuni de gabarit depăşite, în zone în care circulaţia acestora este interzisă. La acest capitol au fost aplicate un număr de 33 autocolante şi sancţionate contravenţional un număr de 16 persoane. Pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi pentru neregulile precizate mai sus valoarea totală a amenzilor aplicate a fost în valoare de 4.620 lei.

În săptămâna menţionată s-a acordat o atenţie deosebită parcurilor de joacă pentru copii, mobilierului urban, automatelor de bilete amplasate în staţiile de autobuz aparţinând S.T.P., indicatoarelor rutiere, containerelor de colectare ajutoare aparţinând Societăţii Caritas. În timpul serviciului de patrulare s-a avut în vedere identificarea şi sancţionarea persoanelor care practică comerţ ambulant în locuri neautorizate, precum şi a celor care aplică afişe publicitare în mod ilegal în alte locuri decât cele special amenajate. În acest sens au fost verificaţi toţi comercianţii ambulanţi de covrigi, flori ori produse de artizanat ce îşi desfăşoară activitatea pe domeniul public. S-a patrulat în vederea surprinderii persoanelor care colectează fonduri pentru întrajutorarea unor persoane cu probleme medicale, fără a deţine avizele şi aprobările necesare în acest scop. Cu aceasta ocazie au fost identificate şi sancţionate 3 persoane. Au fost afişate sau înmânate, după caz, procese verbale de constatare a contravenţiei unor persoane ce au fost sancţionate de către poliţiştii locali din alte localităţi; s-a acţionat zilnic, în vederea menţinerii ordinii şi liniştii publice, în diferite zone ale oraşului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate l-a lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate la lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii Profesorul de la ASE, Cristian Păun, a discutat într-o postare pe una dintre rețelele de socializare despre sistemul de sănătate, care afectează mulți români și de ce să nu ne lăsăm înșelați de povestea recentă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea