Rămâi conectat

Actualitate

În Parlament circul e la el acasă: Cum ar putea ajunge parlamentarii să fie testați psihologic

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Parlament circul e la el acasă: Cum ar putea ajunge parlamentarii să fie testați psihologic

După ce deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa l-a numit „clopotar” , Iulian Bulai, de la USR a propus ca aleşii să treacă pe la cabinetul psihologului înainte de a trece pragul Parlamentului

În Parlament, circul e la el acasă. Nu de puţine ori ai văzut lipsă de maniere şi de bun-simţ la aleşi. Cel mai recent spectacol a avut loc în timpul audierilor miniştrilor desemnaţi. Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa l-a numit „clopotar” pe Iulian Bulai, de la USR. După acest episod, Bulai a propus ca aleşii să treacă pe la cabinetul psihologului înainte de a trece pragul Parlamentului.

Nicolae Bacalbaşa, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin gesturi obscene şi injurii, spune că nu l-a insultat pe Iulian Bulai, ci doar i-a invocat profesia trecută în CV.

„Domnul Bulai s-a supărat probabil că l-am făcut clopotar. Aceasta este meseria domnului Bulai în Norvegia pe care a declarat-o oficial în actele lui pe care le-a depus la CV.

Poate clopotar înseamnă şi locotenent major, nu cunosc”, a declarat Bacalbaşa.

Ne-am uitat peste CV-ul deputatului USR, dar nu am găsit nicio menţiune că ar fi lucrat clopotar în Norvegia, aşa cum susţine Nicolae Bacalbaşa.

Pesedistul Cătălin Rădulescu, poreclit „deputatul mitralieră”, susţine ideea lui Bulai cu controlul psihologic, deşi are şi el multe ieşiri necenzurate.

„De fiecare dată când mi-am luat armele a trebuit să fac control psihiologic, deci nu strică să facă fiecare câte un control psihologic. Este foarte recomandat”, a spus Rădulescu.

Social-democratul se laudă că a fost antrenor de arte marţiale şi spune că acest lucru îi intimidează pe colegii din plen. „Pe mine să mă agreseze cinvea? Uiţi că eu am fost antrenor de arte marţiale printre altele, deci nu prea putea să mă agreseze cineva. M-a înjurat odată, dar nu ştiu exact dacă m-a înjurat, fata aia de la USR, Chichirău sau nu m-a înjurat, mi-a zis că sunt porc sau comunist”, a spus acesta.

Penelistul Florin Roman a ţinut să-i amintească lui Bulai că un proiect de lege privind controlul psihologic al aleşilor este deja depus la Cameră de liberali.

„Chiar am înnebunit acuma să stăm să comentăm toate aberaţiile domnului Bulai. Să se uite că e parlamentar, există un proiect de lege depus de Pavel Popescu pentru test psihologic”, a afirmat Roman.

În Parlament, au mai existat propuneri de lege privind introducerea testării psihologice pentru candidaţii la preşedinţie sau parlament. Niciuna nu a trecut însă de forul legiuitor.

sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea