Rămâi conectat

Politică Administrație

În municipiul Alba Iulia continuă activitățile curente de dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform graficului aprobat pentru lucrările de deratizare dezinsecție și dezinfecție pentru anul 2013, în această lună, în municipiul Alba Iulia sunt prevăzute activități de dezinsecție a zonelor verzi în perioada 15 – 25 mai, cu posibilitatea de prelungire în functie de condițiile meteorologice. 

Se acordă o atenție sporită combaterii căpușelor, prin aplicarea a cinci tratamente în zile diferite, câte doua treceri pe zi (una de măturare la sol și o alta de pulverziare în aer).

Pentru a evita situațiile neplăcute ce pot apărea se va mătura suprafața de zonă verde (557.711 mp) în cursul nopții, prin pulverizarea cu atomizoare a întregii suprafețe. Dimineața, începând cu ora 4.00, se efectuează tratamentul aerian pe aceleași coordonate de suprafețe. Harta operațiunilor cuprinde toate cartierele (Cetate, Ampoi, Partoș, Oarda, Bărăbanț, Centru), inclusiv zona istorică a orașului”, precizează Mihai Coșer, purtător de cuvânt al Primăriei  Alba Iulia.

Reprezentantul administrației locale precizează că până la această dată s-a deratizat domeniul public (zonele verzi) și s-a executat deratizare, dezinsecție, dezinfecție la instituțiile de învațamânt și cele aflate în subordinea primăriei (căminul de vârstnici, cantina socială, stadion etc). În luna iunie se va acoperi și ștrandul de la Schit, dat fiind faptul ca acesta va funcționa și în acest sezon.

Lucrările se desfășoară în conformitate cu prevederile contractului de concesiune cu numărul 20082/2012, privind delegarea gestiunii acestui tip de servicii, încheiat cu SC Coral Impex SRL Ploiești.

În cazul în care populația dorește să faca anumite sesizari privitoare la desfășurarea acestor activități vă punem la dispoziție următoarele contacte: Primaria Alba Iulia – Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public: 0258/813534 sau firma prestatoare: 0258/811336.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea