Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În loc de flori, de 8 martie, si-au agresat soțiile: Dosare penale și ordine de protecție provizorii pentru 2 bărbații din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat soția. Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

La data de 07 martie 2020, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că, vecina sa ar fi fost agresată de soț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, care au constat faptul că, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, în urma unui conflict spontan avut cu soția sa, ar fi lovit-o în zona capului.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

O altă faptă de violență în familie este cercetată de polițiștii din Vințu de Jos. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de soția sa.

La data de 08 martie 2020, polițiștii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, la o locuință din Vințu de Jos, are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Vințu de Jos, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, ar fi agresat-o.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea