În loc de flori, de 8 martie, si-au agresat soțiile: Dosare penale și ordine de protecție provizorii pentru 2 bărbații din Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat soția. Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

La data de 07 martie 2020, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că, vecina sa ar fi fost agresată de soț.

ELIT

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, care au constat faptul că, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, în urma unui conflict spontan avut cu soția sa, ar fi lovit-o în zona capului.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

O altă faptă de violență în familie este cercetată de polițiștii din Vințu de Jos. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de soția sa.

La data de 08 martie 2020, polițiștii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, la o locuință din Vințu de Jos, are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Vințu de Jos, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, ar fi agresat-o.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419