Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În judeţul Alba a căzut prima ninsoare din acest sezon. Temperaturile rămân scăzute în acest weekend

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima perioadă, temperaturile minime şi cele maxime au fost sub valoarea medie normală pentru această perioadă a anului. La Arieşeni, la Scărişoara şi la Oaşa s-a aşternut primul strat de zăpadă, iar la Roşia Montană, stratul măsura joi, 1 cm. Zăpada era vizibilă ieri şi în apropierea municipiului Alba Iulia, la Piatra Craivii. În această noapte temperatura a scăzut sub 0 grade Celsius, în majoritatea localităţilor din Alba.

Astăzi vremea se menţine rece în judeţul Alba, temperatura minimă va ajunge la -5 grade Celsius, iar temperatura maximă va fi între 7-10 grade Celsius. Sâmbătă şi duminică, în jurul amiezii, termometrul va indica 11-12 grade Celsius, iar noaptea va scădea puţin sub 0 grade. De luni, meteorologii anunţă o îmbunătăţire a vremii, cu temperaturi de peste 0 grade, şi maxime de 15 – 16 grade Celsius.

Răcirea vremii s-a resimţit în întreaga ţară, în oraşele de munte înregistrându-se precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea