Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În finala Cupei României la baschet feminin, CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte, azi, ora 19.45 *În a doua semifinală, ICIM Arad a pierdut cu campioana CSM Târgovişte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia se va duela în finala Cupei României la baschet feminin, competiţie găzduită de Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu CSM Târgovişte, meciul fiind programat azi, la ora 19.45.

În a doua semifinală a Cupei României, competiţie găzduită de Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, ICIM Arad – CSM Târgovişte 74-85 (33-16, 14-15, 15-29, 12-25).

*Aradul a zburdat doar o repriză

ICIM a condus confortabil primele 20 de minute şi se părea că se îndreaptă spre o victorie certă, la pauza mare fiind un ecart de 16 puncte între oponente (47-31). În sfertul al treilea campioana s-a trezit la viaţă şi a început cursa de urmărire, deşi la un moment dat era condusă chiar cu 20 de puncte. Prima egalitate a fost la „65”, însă apoi elevele lui Nini au avut nervii mai tari şi s-au îndreptat spre un succes, la un moment dat de necrezut.

CSU Alba Iulia a realizat o performanţă istorică şi s-a calificat în finala mare a Cupei României la baschet feminin, după ce a depăşit în semifinalele întrecerii pe Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Miroslav Popov a câştigat cu scorul 83-63 şi urmează să întâlnească în ultimul act, pe CSM Târgovişte.

*Specialista cupei confirmă

Reprezentanta României în cea mai importantă întrecere continentală, Euroliga, CSM Târgovişte s-a impus în faţa eternei rivale. Deţinătoarea cupei şi a titlului, considerată favorită a semifinalei, specialista cupei, cu 7 trofee din 8 posibile, echipa dâmboviţeană a recuperat incredibil şi s-a calificat în finala mare.

*Accidentare gravă pentru Ancuţa Stoenescu

Fosta echipieră a CSU Alba Iulia, Ancuţa Stoenscu s-a accidentat grav la genunchiul stâng în sfertul al treilea. Marcatoare a 9 puncte (trei coşuri de trei), Ancuţa a fost scoasă din teren pe braţe, la finalul jocului plângând în hohote. „Cred că sunt rupte ligamentele, mi-e teamă de ceva grav„, a spus Ancuţa, consolată de coechipierele ce i-au dedicat succesul.

*Marţi, ora 19.45, finala mare, CSU ALBA IULIA – CSM TÂRGOVIŞTE!

Programul întrecerii: *marţi, 2 aprilie: Sepsi SF. Gheorghe – ICIM Arad, finala mică (ora 17.15), finala mare: CSU ALBA IULIA – CSM Târgovişte (ora 19.45). Miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.30, va fi pentru al doilea an consecutiv, la Alba Iulia, meciul stelelor, All Star Game feminin (cu excepţia finalei mici, jocurile vor fi transmise în direct de DigiSport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea