Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În etapa a 4-a a Cupei României, Performanța Ighiu – ASA Tg. Mureș și Industria Galda – AFC Hermannstadt | Ultimele hopuri înaintea duelurilor cu Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele două reprezentante ale județului în etapa a 4-a a Cupei României și-au aflat adversarii, din Liga a 2-a, Performanța Ighiu urmând să întâlnească ASA Tg. Mureș, fostă prim divizionară ediția anterioară, iar Industria Galda să joace cu AFC Hermannstadt, liderul la zi al eșalonului secund.

Partidele se vor juca miercuri, 4 octombrie, de la ora 14.30, pe „Cetate” și la Galda de Jos. Conjudețenele au avut parte de o tragere la sorți defavorabilă, gruparea lui Alexandru Pelici fiind favorită, în vreme ce ASA Tg. Mureș se plasează pe locul al 5-lea în ierarhie.

Partidele au o miză însemnată, o calificare însemnând aducerea unei formații de Liga 1 în Alba, pe lângă recompensa de 3000 de euro promisă de FRF.

Până la jocurile directe, Hermannstadt joacă în weekend în deplasare cu Luceafărul Oradea, ASA Tg. Mureș pe teren propriu cu Academica Clinceni, Performanța Ighiu are derby județean cu Metalurgistul Cugir iar Industria Galda de Jos întâlnește Gaz Metan Mediaș 2.

Următoarea fază a Cupei României, după stabilirea celor 18 câştigătoare ale turul 4, este şaisprezecimile de finală. Aceste meciuri în care vor intra şi cele 14 cluburi din Liga 1 vor avea loc în perioada 24-26 octombrie 2017.

A patra rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa pe 3 şi 4 octombrie, de la ora 14:30. Conform programului, în această etapă vor intra în competiţie cele 18 câştigătoare ale celei de-a treia runde a fazei naţionale şi 18 echipe din Liga 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea