// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În etapa a 4-a a Cupei României, Performanța Ighiu – ASA Tg. Mureș și Industria Galda – AFC Hermannstadt | Ultimele hopuri înaintea duelurilor cu Liga 1

Cele două reprezentante ale județului în etapa a 4-a a Cupei României și-au aflat adversarii, din Liga a 2-a, Performanța Ighiu urmând să întâlnească ASA Tg. Mureș, fostă prim divizionară ediția anterioară, iar Industria Galda să joace cu AFC Hermannstadt, liderul la zi al eșalonului secund.

Partidele se vor juca miercuri, 4 octombrie, de la ora 14.30, pe „Cetate” și la Galda de Jos. Conjudețenele au avut parte de o tragere la sorți defavorabilă, gruparea lui Alexandru Pelici fiind favorită, în vreme ce ASA Tg. Mureș se plasează pe locul al 5-lea în ierarhie.

Partidele au o miză însemnată, o calificare însemnând aducerea unei formații de Liga 1 în Alba, pe lângă recompensa de 3000 de euro promisă de FRF.

Până la jocurile directe, Hermannstadt joacă în weekend în deplasare cu Luceafărul Oradea, ASA Tg. Mureș pe teren propriu cu Academica Clinceni, Performanța Ighiu are derby județean cu Metalurgistul Cugir iar Industria Galda de Jos întâlnește Gaz Metan Mediaș 2.

Următoarea fază a Cupei României, după stabilirea celor 18 câştigătoare ale turul 4, este şaisprezecimile de finală. Aceste meciuri în care vor intra şi cele 14 cluburi din Liga 1 vor avea loc în perioada 24-26 octombrie 2017.

A patra rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa pe 3 şi 4 octombrie, de la ora 14:30. Conform programului, în această etapă vor intra în competiţie cele 18 câştigătoare ale celei de-a treia runde a fazei naţionale şi 18 echipe din Liga 2.

Dan HENEGAR

loading...