În Divizia A de handbal masculin, Universitatea Cluj – Unit Alba Iulia 36-22 (16-11)

Unit Alba Iulia - Potaissa Turda 3În etapa a 5-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin, Unit Alba Iulia a suferit cel mai drastic eșec, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 22-36 (11-16), vizitatorii neputând conta pe Baciu și Cunțan. „Era firesc să se întâmple, în condițiile în care noi facem handbal de plăcere, fără bani și trei antrenamente săptămânale. În plus ne-au lipsit și câțiva jucători de bază, iar studenții au o echipă foarte puternică„, a spus antrenorul Sorin Macarie.

Golurile oaspeților au fost înscrise de Monorean – 5, Țone și Voina – câte 4, M. Macarie – 3, Bogdan și Oprița – câte două, Drîmbărean și Mareș – câte unul (în prima repriză Mircea Oprea a văzut cartonașul roșu pentru proteste).

ELIT

Etapa următoare se va desfășura miercuri, 15 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, o partidă cu Universitatea Craiova.

Conform FRH, Unit Alba Iulia a pierdut la „masa verde” jocul câștigat cu AHC Potaissa Turda II și a fost penalizată cu două puncte, pentru nerespectare cerințe vârstă, aflându-se astfel pe ultima poziție.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Alin Monorean 11 octombrie 2014 at 14:38

A lipsit Baciu şi Cuntan. Tone a dat gol

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...