Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Divizia A de handbal masculin, Universitatea Cluj – Unit Alba Iulia 36-22 (16-11)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unit Alba Iulia - Potaissa Turda 3În etapa a 5-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin, Unit Alba Iulia a suferit cel mai drastic eșec, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 22-36 (11-16), vizitatorii neputând conta pe Baciu și Cunțan. „Era firesc să se întâmple, în condițiile în care noi facem handbal de plăcere, fără bani și trei antrenamente săptămânale. În plus ne-au lipsit și câțiva jucători de bază, iar studenții au o echipă foarte puternică„, a spus antrenorul Sorin Macarie.

Golurile oaspeților au fost înscrise de Monorean – 5, Țone și Voina – câte 4, M. Macarie – 3, Bogdan și Oprița – câte două, Drîmbărean și Mareș – câte unul (în prima repriză Mircea Oprea a văzut cartonașul roșu pentru proteste).

Etapa următoare se va desfășura miercuri, 15 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, o partidă cu Universitatea Craiova.

Conform FRH, Unit Alba Iulia a pierdut la „masa verde” jocul câștigat cu AHC Potaissa Turda II și a fost penalizată cu două puncte, pentru nerespectare cerințe vârstă, aflându-se astfel pe ultima poziție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea